Computerhulp Beoordelingen

Home Bucket Computerhulp Beoordelingen

Computerhulp Beoordelingen

Iris de Graaf - Badhoevedorp
Vanwege een trage computer heb ik vanochtend een afspraak gemaakt voor het opschonen van mijn computer. Paar uur later kwam de monteur en heeft mijn computer opgeschoond. De computer loopt weer als een zonnetje. Bedankt PC Monteur volgende keer bel ik weer.

Anita de Zeeuw- Voorschoten
Mijn draadloze internet was uitgevallen. Vervelend want een belangrijke email kon ik niet meer verzenden. Direct een afspraak gemaakt. De monteur kwam snel en later dezelfde dag was mijn internet hersteld door de monteur en kon ik weer verder met mijn werkzaamheden.

Iwan Doesburg- Leiden
Deze jongens zijn geweldig en repareren alles. Ook hebben ze alle onderdelen bij hun in de auto. Ik had al eerder computerhulp van een ander bedrijf met studenten welke het probleem niet konden oplossen. Bedankt jongens.

Rene Gadder - Den Haag
Mijn computer gaf geen sjoegen meer. Bel om 10 uur met de pc monteur en diezelfde middag stond hij op de stoep met een koffer vol gereedschap. Na wat testen en technische handelingen kon ik mijn computer 15 minuten later weer gebruiken. Super snel een oplossing.

Erwin Hoekstra - Utrecht
Computer zat vol met virussen. De monteur is even bezig geweest maar alle virussen zijn verwijderd zonder dat ik mijn bestanden heb verloren. Professioneel en vakbekwaam noem ik dat. Geen twijfel over dit bedrijf ervaren specialisten.

Anja P. - Hillegom
Beste Bas bedankt voor je goede hulp. Na jouw bezoek is onze computer weer een stuk sneller. Prima kerel met verstand van zaken. Bel zeker weer als ik weer computerproblemen heb.

Call Now Button